ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Eyyübiye Anadolu Lisesi

May

Okulumuz öğretmenlerinden Büşra YALÇUVA öncülüğünde 9-D sınıfımızla Şanlıurfa Müzesine gezi düzenlendi. Öğrencilerimizin yaşadığı kenti ve tarihlerini öğrenmesi için faydalı olan etkinlik kapsamında çalışmalarımız sürecektir.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Büşra YALÇUVA ve Emre KOCABALKAN tarafından 9-F sınıfı öğrencilerinden Adil AYDIN ve 11-D sınıfı öğrencilerinde İsmail AYDIN'a yönelik veli ziyareti gerçekleştirilmiştir. Öğretmen-öğrenci-veli işbirliği içerisinde faaliyetlerimiz devam edecektir.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Betül KARA ve Emre KOCABALKAN öncülüğünde 9-B sınıfımızla müze gezisi gerçekleştirilmiştir.

Nis

Okulumuz 11. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak BİGEP kapsamında deneme sınavı gerçekleştirilmiştir.

Nis

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasına okulumuz öğretmenleriyle birlikte katılım sağladık.

Nis

Valilik Kupası 3. Halk Oyunları Müsabaklarına Folklör Takımımızla katılım sağladık.

Nis

İl bazında düzenlenen Bocce turnuvası kapsamında ilde birincilik elde eden erkek takımımıza ve ilde ikincilik elde eden kız takımıza ödüllerini takdim ettik. Erkek Bocce takımımız Mardin'de düzenlenecek olan Bölge Şampiyonasına katılacaktır. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyor, eğitim ve spor işbirliği ile gelişimlerini destekliyoruz.

Nis

29 Nisan Kutul Amare Zaferi kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Gamze Baldır ve Batuhan Savaş tarafından pano çalışması yapılmıştır.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Ahmet DURUKAN ve Büşra Yalçuva öncülüğünde 11-C ve 11-D sınıfı öğrencilerimizle Şanlıurfa Arkeoloji Müzesine gezi düzenlenmiştir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuzda karma resim sergimiz düzenlenmiştir. Gülten Narin KARAKUŞ hocamaız ve emeği geçen öğrencilerimize teşşekür ederiz.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen 9.sınıflar arası bilgi yarışmasını kazanan 9-D sınıfı öğrencilerimizi tebrik ederek ödüllerini takdim ettik. Bilgi yarışması kapsamında büyük emeği olan Kimya öğretmenimiz Gamze BALDIR'a, Tarih öğretmenimiz Batuhan SAVAŞ'a, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Betül Kara ve Büşra YALÇUVA'ya, Coğrafya öğretmenimiz Nuray KARADAŞ'a ve Matematik Öğretmenimiz Emre KOCABALKAN'a teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin hem eğlenerek hem de öğrenerek geçireceği bir eğitim-öğretim dönemi kapsamındaki faaliyetlerimiz devam edecektir.

Mrt

Sıfır Atık Projesi kapsamında düzenlenen yarışmaya katılan 11-C sınıfı öğrencilerimizi ödüllendirdik. Projede emeği geçen Kimya öğretmenimiz Gamze BALDIR'a, Coğrafya öğretmenimiz Nuray KARADAŞ'a ve Tarih öğretmenimiz Ahmet DURUKAN'a teşekkür ederiz. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen münazara yarışması kapsamında 9.sınıflar birincisi olan 9-B sınıfımızın öğrencilerine, hem 10.sınıflar birincisi hem büyük finalde birinci olan 10-A sınıfımızın öğrencilerine ödüllerini takdim ettik. Programda emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Büşra YALÇUVA'ya, Betül KARA'ya ve Ömer KARADENİZ'e teşekkür ederiz. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.