ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Eyyübiye Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Batuhan Savaş, Gamze Baldır, Betül Kara ve Hasan Ortataşcı tarafından 9-G sınıfı öğrencilerinden İbrahim Halil Karakuş ve Hatice Mol'a, 9-A sınıfı öğrencilerinden İbrahim Anlı ve Muhammed Mustafa Güloğlu'na, 9-B sınıfı öğrencilerinden Emine Çap'a, 10-D sınıfı öğrencilerinden Bahar Hançer, Hadice Kaya ve Ferhat Karakuş'a yönelik BİGEP kapsamında veli ziyaretleri gerçekleştirilmiştir. Eğitim-Öğretim süreci içerisindeki öğretmen, öğrenci, veli işbirliği anlayışı içerisinde çalışmalarımız devam edecektir.

Mrt

Şbt

İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerince okulumuz öğrencilerine kuduz ve uyuz hastalıkları konusunda bilgi verildi.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Hasan Ortataşcı tarafından 10-D sınıfı öğrencilerinden Eylül Çiftçi'ye yönelik veli ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Batuhan Savaş, Gamze Baldır, Recep Beyhan, Betül Kara, Emre Kocabalkan, Büşra Yalçuva, Ahmet Durukan ve Nuray Karadaş öncülüğünde öğrencilerimize Dersimiz Atatürk filmi izletilmiştir. Öğrencilerimizin tarihlerini daha iyi öğrenebilmeleri için yapılan çalışma kapsamında faaliyetlerimiz devam edecektir.

Şbt

Sivil Savunma Haftası kapsamında  öğrencilerimize Cüneyt Coşkan ve recep  Beyhan öncülüğünde  itfaiye yangın eğitimi  verildi.

Şbt

Öğrencilerimize Coğrafya öğretmenimiz Nuray Cengiz eşliğinde kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve ilgi alanlarına göre eserleri keşfetmelerini sağlamak amaçlanmıştır.

Şbt

Tarih dersi kapsamında tarih öğretmenimiz Batuhan Savaş tarafından 9.sınıf öğrencilerimize İlk Türk Devleti olan Hunlar ile ilgili belgesel izletimi gerçekleştirildi.

Şbt

"Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" kapsamında 22.02.2024 tarihide yapılan fuara katılım sağlandı. ve bu vesileyle  öğrencilerimiz devletimizin kurumlarını  daha yakından tanıma fırsatı buldu.

Şbt

BİGEP kapsamında öğrencilerimize görsel sanatlar kursu (egzersiz) veriyoruz yenilikçi eğitim öğretim ortamları ve tasarım beceri atölyeleri alanındaki çalışmlar.

Şbt

Okulumuz Tarih öğretmenlerinden Ahmet DURUKAN, 11-C sınıfı öğrencilerimizden Mahmud Şeyh MUHAMMED'i ameliyat olması sebebiyle evinde ziyaret etti. Öğretmenimize teşekkür eder, öğrencimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Eyl

Şanlıurfa Valiliği önderliğinde şehrimizde kitap okuma saati etkinliği başlamıştır. Etkinliğimizin ilk günü Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet DEMİR Beyefendi kurumumuzu ziyaret ederek, öğrencilerimizle kitap okumuştur. Öğrencilerimiz, Müdür Bey'in teşvik etmesi ve örnek olması üzerine verimli bir okuma saati geçirmiştir. Okuma etkinliklerimiz her gün belirli saatlerde devam edecektir.

May

Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu Bilim projelerinin sergileneceği  TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları kapsamında hazırlanan proje sergimize davetlisiniz.

Tarih: 12 - 13 Mayıs 2022

Saat: 10:00

Adres: BUHARA MAH. 11 NİSAN FUAR CAD. NO 109 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA

EYYÜBİYE ANADOLU LİSESİ