ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Eyyübiye Anadolu Lisesi

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuzda karma resim sergimiz düzenlenmiştir. Gülten Narin KARAKUŞ hocamaız ve emeği geçen öğrencilerimize teşşekür ederiz.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen 9.sınıflar arası bilgi yarışmasını kazanan 9-D sınıfı öğrencilerimizi tebrik ederek ödüllerini takdim ettik. Bilgi yarışması kapsamında büyük emeği olan Kimya öğretmenimiz Gamze BALDIR'a, Tarih öğretmenimiz Batuhan SAVAŞ'a, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Betül Kara ve Büşra YALÇUVA'ya, Coğrafya öğretmenimiz Nuray KARADAŞ'a ve Matematik Öğretmenimiz Emre KOCABALKAN'a teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin hem eğlenerek hem de öğrenerek geçireceği bir eğitim-öğretim dönemi kapsamındaki faaliyetlerimiz devam edecektir.

Mrt

Sıfır Atık Projesi kapsamında düzenlenen yarışmaya katılan 11-C sınıfı öğrencilerimizi ödüllendirdik. Projede emeği geçen Kimya öğretmenimiz Gamze BALDIR'a, Coğrafya öğretmenimiz Nuray KARADAŞ'a ve Tarih öğretmenimiz Ahmet DURUKAN'a teşekkür ederiz. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen münazara yarışması kapsamında 9.sınıflar birincisi olan 9-B sınıfımızın öğrencilerine, hem 10.sınıflar birincisi hem büyük finalde birinci olan 10-A sınıfımızın öğrencilerine ödüllerini takdim ettik. Programda emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Büşra YALÇUVA'ya, Betül KARA'ya ve Ömer KARADENİZ'e teşekkür ederiz. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Ahmet DURUKAN, Gamze BALDIR, Batuhan SAVAŞ ve İbrahim Halil ERKEK öncülüğünde okulumuzda anma ve kutlama etkinlikleri gerçekleştirilmiştir. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programımız Kuranı Kerim tilaveti, Çanakkale Türküsü, şiir dinletileri ve oratoryo gösterileri ile devam etmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimize yönelik yapılan  kariyer günleri etkinliklerinde  avkatlıkla ilgili bilgi veridi. Öğrencilerimizin mesleki gelişim ve farkıdalık oluşturma anlamında verimli sonuçlar alındı.

Mrt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerinden Betül Kara tarafından hazırlanan program kapsamında şiir dinletisi ve oratoryo gösterisi eşliğinde 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü programı gerçekleştirilmiştir. Günün anlam ve önemine binaen pano çalışması yapılmıştır. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bilim Teknoloji Haftası kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri okul müdürümüz Mustafa Burak Güney, Fizik öğretmenimiz Eylem Öztürk ve görsel sanatlar öğretmenimiz Gülten Narin Karakuş tarafından verildi. Ayrıyeten yarışmaya katılan öğrencilerimizin eserleri okulumuzda sergilendi. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Yardımlaşma ve dayanışmanın önemini daha iyi kavrayabilmek amacıyla öğrencilerimiz arasında resim yarışması düzenlenmiştir.

Mrt

Öğrencilerimizin seviyesini belirlemek, eksik oldukları konuların tekrarını sağlamak amacıyla akademik alanda uygulanan deneme sınavımız gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Nuray KARADAŞ ve Ahmet DURUKAN tarafından 9/F sınıfı öğrencilerinden Pınar ALTUNDAĞ ve Habibe ALAK'a yönelik veli ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Yeşilay haftası kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Gamze BALDIR, Nuray KARADAŞ, Batuhan SAVAŞ ve Yasemin Merve AÇIKGÖZ öncülüğünde öğrencilerimize sigara, alkol ve madde bağımlılığının tehlike ve zararlarına yönelik konferans düzenlenmiştir.